VACATURES in Velp

Dorpsraad Velp
De Dorpsraad Velp heeft als doel het behartigen van de collectieve belangen van de inwoners van Velp en fungeert als intermediair tussen inwoners en de gemeente. Met de aanstaande fusie van 5 gemeenten tot één grote gemeente Land van Cuijk wordt het nog belangrijker dat Velp zijn identiteit behoudt en zichtbaar blijft.

De Dorpsraad is op zoek naar 2 enthousiaste bestuursleden om het huidige bestuur met 7 bestuursleden te komen versterken. Voel jij je betrokken bij Velp en wil je graag een steentje bijdragen aan een leefbaar Velp, neem dan contact op via info@dorpsraadvelp.nl of met één van de bestuursleden.

Stichting Gericht voor Elkaar (GVE)
De Stichting GVE beheert de digitale welkomstborden in Gassel, Velp en Escharen. Het doel van de Stichting is de inwoners van de dorpen te informeren over actuele activiteiten. Daarnaast genereert de Stichting inkomsten uit advertenties van commerciële partijen welke ten goede komen aan de inwoners van de dorpen. De Stichting GVE zoekt een onafhankelijk lid voor de Raad van Toezicht namens Dorpsraad Velp. Jouw taak is samen met de twee andere leden van de Raad van Toezicht het bestuur van de Stichting GVE, waar nodig, te ondersteunen bij de uitvoering van haar bestuurdersrol. In de praktijk komt dat neer op 1 á 2 bijeenkomsten per jaar.

Heb jij interesse? Neem dan contact op via info@dorpsraadvelp.nl

Stichting Ons Trefpunt
De Stichting Ons Trefpunt beheert het dorpshuis aan de Beukenlaan 11 in Velp en is op zoek naar 2 leden om het huidige bestuur te versterken. De voorkeur gaat uit naar een dame of iemand die ervaring of affiniteit heeft met communicatie, PR en netwerken in het dorp/de regio. Maar ook als je enthousiast wordt van vastgoed beheer, een rol in het bestuur of over technische kwaliteiten beschikt, vragen wij jou om contact op te nemen via info@onstrefpuntvelp.nl