VACATURES in Velp

Dorpsraad Velp
De Dorpsraad Velp heeft als doel het behartigen van de collectieve belangen van de inwoners van Velp en fungeert als intermediair tussen inwoners en de gemeente. Met de aanstaande fusie van 5 gemeenten tot één grote gemeente Land van Cuijk wordt het nog belangrijker dat Velp zijn identiteit behoudt en zichtbaar blijft.

De Dorpsraad is op zoek naar 2 enthousiaste bestuursleden om het huidige bestuur met 7 bestuursleden te komen versterken. Voel jij je betrokken bij Velp en wil je graag een steentje bijdragen aan een leefbaar Velp, neem dan contact op via info@dorpsraadvelp.nl of met één van de bestuursleden.

Stichting Ons Trefpunt
De Stichting Ons Trefpunt beheert het dorpshuis aan de Beukenlaan 11 in Velp en is op zoek naar 2 leden om het huidige bestuur te versterken. De voorkeur gaat uit naar een dame of iemand die ervaring of affiniteit heeft met communicatie, PR en netwerken in het dorp/de regio. Maar ook als je enthousiast wordt van vastgoed beheer, een rol in het bestuur of over technische kwaliteiten beschikt, vragen wij jou om contact op te nemen via info@onstrefpuntvelp.nl