AED en Reanimatiecursus


In het voorjaar, bij de voetbalwedstrijd tussen Denemarken en Finland toen Eriksen in elkaar zakte, werd weer eens duidelijk hoe belangrijk reanimatie en het gebruik van een AED is. Door snel ingrijpen kwam Eriksen er snel weer bovenop.

 

In het voorjaar willen we daarom voor iedereen, ook de jongeren vanaf 18 jaar, een basiscursus aanbieden. De trainingen worden in groepen van min. 4 - max. 6 personen aangeboden. Je kunt je ook als gezin / groep aanmelden, indien je dit prettiger vindt. De cursus duurt ongeveer 3 ½ - 4 uur en kost € 35,=. Veel ziektekostenverzekeringen vergoeden de kosten. www.zorgwijzer.nl Mocht dit niet zo zijn dan heeft de Dorpsraad gelden beschikbaar om een aantal mensen de basiscursus te laten volgen. Laat dit weten bij de inschrijving.

 

De cursus wordt gegeven in het voorjaar, door Caroline v.d. Wiel – v. Thiel. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen dan vragen wij je om een mail te sturen naar info@dorpsraadvelp.nl. Zodra we de aanmeldingen binnen hebben krijg je bericht per mail over de verdere procedure. Inschrijven kan t/m 29 januari 2022.

 

Met vriendelijke groet,

De Dorpsraad