Jongeren bijeenkomst Maart 2011

Er zijn in totaal een kleine 20 tal jongeren op af gekomen. Vooral de carnavalsgroepen zijn hierop af gekomen. De globetrotters, Noit mer nuchter, ut sal wel en gewoon wij zijn vertegenwoordigd.

Een aantal dingen kwamen duidelijk naar voren:

• Een café ruimte is iets wat de jeugd mist, er zal gekeken worden of dit te realiseren is in ’t trefpunt
  • Wanneer er een evenement buiten Velp is, gaan veel groepen uit Velp met kleine taxi’s. Een bus huren voor alle Velpenaren is goedkoper. Via website van dorpsraad eventueel aanbieden om naar evenementen te gaan met bus.
  • Tijdens de voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal mag er meer publiek zijn. Gezamenlijk kijken geeft veel gezelligheid, vooral tijdens EK en WK. Dit is natuurlijk ideaal in ’t trefpunt te realiseren en Sander van Noit Mer Nuchter wil hiervoor wel zorgen.
  • Er zouden wat vaker feesten voor de jeugd georganiseerd kunnen worden. Gijs oppert om van iedere cv groep in Velp een 2-tal vrijwilligers bij elkaar te zetten en deze het feest te laten organiseren. Zo is iedere cv groep erbij betrokken en zijn deze hoogstwaarschijnlijk ook al vertegenwoordigt op het feest zelf.
  • De jeugd mist een gelegenheid om te pinnen in ’t trefpunt. Weinig hebben veel geld op zak en zouden het liefst per pin betalen. Nu extra naar pinautomaat.